home > Bedankkaartjes huwelijk

Bedankkaartjes huwelijk

★ Makkelijk zelf te bewerken of maken ★ Origineel met eigen foto ★ Proefdruk €1

Mooie stijlvolle bedankkaarten huwelijk online maken en bestellen kan bij Lillybird. Kies een mooie bedankkaart uit en ga aan de slag met eigen tekst en afbeeldingen, zo maak je eenvoudig je eigen unieke bedankkaarten. Voorbeeldteksten voor op de kaart.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Bedankkaartjes huwelijk online maken
Ben je getrouwd en wil je iedereen bedanken voor zijn of haar komst? Bij Lillybird vind je de allerleukste huwelijk bedankkaartjes. Zowel lieve als moderne en stijlvolle huwelijk bedankkaartjes. Helemaal hip op dit moment zijn bedankkaartjes met watercolour, hartjes of silhouet. Maar er zijn heel veel verschillende stijlen en dus genoeg keus!


Bedankkaartjes online maken
Het is onwijs leuk om een na een feest een mooi bedankkaartje uit te kiezen. Als je creatief bent kun je met behulp van onze editor zelf eenvoudig een bedankkaartje ontwerpen. In onze tool vind je alles wat je nodig hebt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een bedankkaartje te kiezen uit onze ruime collectie. Heb je speciale wensen voor het ontwerp van het bedankkaartje? Neem dan gerust contact op, want er is heel veel mogelijk.


Mooie papiersoorten
Je kunt je kaartjes laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwalteit. Je kan kiezen voor natuurkarton, fotokaart, Gloss MC of een Luxe papiersoort als parelmoer, oud Hollands of Yvory Gold. Bij je eerste proefdruk ontvang je gratis een proefmonster van alle papiersoorten en kleuren enveloppen.


Enveloppen
Bij ons kun je kiezen uit 20 envelopkleuren, waaronder hele hippe transparante enveloppen en mooie kraftenveloppen.


Adresstickers en sluitzegels
Maak je bedankkaartje kaartje helemaal af met bijpassende adressticker of sluitzegels. Dat is superleuk! Daarnaast hoef je niet alle adressen te schrijven op de envelop, dat scheelt weer tijd. Bij Lillybird kan je vooraf adressticker en sluitzegels bestellen via onze andere website www.lillybird.eu.


Kaarten rechtstreeks verzenden
Nieuw is het rechtstreeks verzenden van bedankkaartjes, dat is wel superhandig! Kies tijdens het bestellen rechtstreeks verzenden daarna upload je het Excel-bestand. Het Excel adressenbestand moet wel aan bepaalde eisen voldoen; download het Excel-voorbeeldbestand. Handig om dit van tevoren klaar te hebben.


Extra insteekkaartjes
Misschien is het een idee om aparte insteekkaartjes erbij te bestellen. Dit zijn enkele vierkante kaarten in formaat 8 x 8 cm of 11 x 11 cm en kunnen helemaal in de stijl van jou bedankkaartje gemaakt worden. Er staan voorbeeld kaartjes op de website, maar mail gerust als jou ontwerp er niet bij staat.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: