home > Geboortekaartjes met foto

Geboortekaartjes met foto

★ Makkelijk zelf maken ★ Leuke illustraties ★ Proefdruk €1

Hippe en trendy geboortekaartjes voor een jongen of meisje met foto. Helemaal leuk in combinatie met hartjes, sterren, bloemen of waterverf achtergrond. Deze lieve en originele geboortekaartjes met foto zijn helemaal hip en erg populair. Ook leuk voor de babykamer om je ontwerp van je geboortekaartje op A3 poster of canvas te laten drukken, dit kan allemaal bij Lillybird. Er zijn ook bijpassende adresstickers en sluitzegels, dat maakt het geboortekaartje helemaal af en klaar om te verzenden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Foto geboortekaartjes

Maak je geboortekaartje uniek en persoonlijk door een foto te plaatsen op het geboortekaartje. Dat is helemaal hip! Door een foto toe te voegen aan je geboortekaartje, kun je meteen jouw kindje showen aan al je vrienden en familie. En weet je: niemand anders heeft zo'n uniek geboortekaartje, want het is jouw persoonlijke foto. Zo maak je zelf dus een hartstikke origineel foto geboortekaartje. Ontwerp het kaartje zodat het helemaal naar je zin wordt en bestel jouw geboortekaartje met foto meteen! Er zijn heel veel verschillende stijlen en dus genoeg keus!

Geboortekaartjes online maken met foto

Als kersverse ouders wil je natuurlijk de mooiste plaatjes van je pasgeboren kind op het geboortekaartje. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om die foto door een professionele fotograaf te laten maken. Wil je toch liever zelf de foto's maken, lees dan vooral eventjes deze tips door:

  • Houd het licht in de gaten: probeer je kleintje in daglicht te fotograferen, dus bijvoorbeeld in de buurt van een raam. Pas ook op dat er geen gekke schaduwen over de foto lopen.
  • Let op de achtergrond: probeer deze egaal te houden, zodat 'ie niet afleidt van het mooie onderwerp dat op de foto staat
  • Maak de foto met een goede camera, zodat de foto goed scherp is en mooie kleuren heeft

Heb je speciale wensen voor het ontwerp van het geboortekaartje? Neem dan gerust contact op, want er is heel veel mogelijk.

Mooie papiersoorten

Je kunt je geboortekaartjes laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwalteit. Je kan kiezen voor natuurkarton, fotokaart, Gloss MC of een Luxe papiersoort als parelmoer, oud Hollands of Yvory Gold. Bij je eerste proefdruk ontvang je gratis een proefmonster van alle papiersoorten en kleuren enveloppen.

Enveloppen vooraf bestellen

Enveloppen vooraf bestelen kan bij Lillybird. En de meeste mensen kiezen hier ook voor. Zo kun je in je verlof rustig alle adressen erop schrijven en eventueel alvast de enveloppen versieren. Bij ons kun je kiezen uit 20 envelopkleuren, waaronder hele hippe transparante enveloppen en mooie kraftenveloppen.

Adresstickers en sluitzegels

Maak je geboortekaartje helemaal af met bijpassende adressticker of sluitzegels. Dat is superleuk! Daarnaast hoef je niet alle adressen te schrijven op de envelop, dat scheelt weer tijd. Bij Lillybird kan je vooraf adressticker en sluitzegels bestellen via de andere website www.lillybird.eu.

Kaarten rechtstreeks verzenden

Nieuw is het rechtstreeks verzenden van geboortekaartjes, dat is wel superhandig! Kies tijdens het bestellen "rechtstreeks verzenden" daarna upload je het Excel-bestand. Het Excel adressenbestand moet wel aan bepaalde eisen voldoen; download het Excel-voorbeeldbestand. Handig om dit van tevoren klaar te hebben.

Kraamborrelkaartjes of extra insteekkaartjes

Geef je een kraamfeest dan is het misschien een idee om aparte insteekkaartjes erbij te bestellen. Dit zijn enkele vierkante kaarten in formaat 8 x 8 cm of 11 x 11 cm en kunnen helemaal in de stijl van jou geboortekaartje gemaakt worden. Er staan voorbeeld kraamborrelkaartjes op de website, maar mail gerust als jou ontwerp er niet bij staat. Met 1 klik op de muis kunnen wij het dubbele geboortekaartje in je account omzetten naar een enkele kaart.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: