home > Geboortekaartjes met hartjes

Geboortekaartjes met hartjes

★ Makkelijk zelf maken ★ Leuke illustraties ★ Proefdruk €1

Leuke trendy geboortekaartjes met hartje of hartjes. Er zijn verschillende stijlen geboortekaartjes met hartjes, zoals simpel, lief, stoer, trendy of watercolour. Het leuke aan deze geboortekaartjes met hartjes is dat je ze zelf online kan opmaken met eigen tekst, een foto of verschillende hartjes figuurtjes te vinden in de beeldbank. Om het geboortekaartje helemaal af te maken zijn er ook bijpassende  adresstickers en sluitzegels met hartjes, helemaal leuk!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Trendy geboortekaartjes met hartjes
Ben je op zoek naar een leuk origineel geboortekaartje met hartjes? Bij Lillybird vind je geboortekaartjes met hartjes voor jongen en meisje in verschillende stijlen en formaten. In de beeldbank zijn er ook verschillende hartjes figuurtjes te vinden. Zo maak je geheel naar wens een eigen geboortekaartje op.


Geboortekaartjes online maken
Het is onwijs leuk om tijdens een zwangerschap een geboortekaartje uit te kiezen. Als je creatief bent kun je met behulp van onze editor zelf eenvoudig een babykaartje ontwerpen. In onze tool vind je alles wat je nodig hebt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een geboortekaartje met hartjes te kiezen uit onze ruime collectie hartjes geboortekaartjes. Heb je speciale wensen voor het ontwerp van het geboortekaartje? Neem dan gerust contact op, want er is heel veel mogelijk.


Mooie papiersoorten
Je kunt je geboortekaartjes laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwalteit. Je kan kiezen voor natuurkarton, fotokaart, Gloss MC of een Luxe papiersoort als parelmoer, oud Hollands of Yvory Gold. Bij je eerste proefdruk ontvang je gratis een proefmonster van alle papiersoorten en kleuren enveloppen.


Enveloppen vooraf bestellen
Enveloppen vooraf bestelen kan bij Lillybird. En de meeste mensen kiezen hier ook voor. Zo kun je in je verlof rustig alle adressen erop schrijven en eventueel alvast de enveloppen versieren. Bij ons kun je kiezen uit 20 envelopkleuren, waaronder hele hippe transparante enveloppen en mooie kraftenveloppen.


Adresstickers en sluitzegels
Maak je geboortekaartje helemaal af met bijpassende adressticker of sluitzegels. Dat is superleuk! Daarnaast hoef je niet alle adressen te schrijven op de envelop, dat scheelt weer tijd. Bij Lillybird kan je vooraf adressticker en sluitzegels bestellen via de andere website www.lillybird.eu.


Kaarten rechtstreeks verzenden
Nieuw is het rechtstreeks verzenden van geboortekaartjes, dat is wel superhandig! Kies tijdens het bestellen "rechtstreeks
verzenden" daarna upload je het Excel-bestand. Het Excel adressenbestand moet wel aan bepaalde eisen voldoen;
download het Excel-voorbeeldbestand. Handig om dit van tevoren klaar te hebben.


Kraamborrelkaartjes of extra insteekkaartjes
Geef je een kraamfeest dan is het misschien een idee om aparte insteekkaartjes erbij te bestellen. Dit zijn enkele vierkante kaarten in formaat 8 x 8 cm of 11 x 11 cm en kunnen helemaal in de stijl van jou geboortekaartje gemaakt worden. Er staan voorbeeld kraamborrelkaartjes op de website, maar mail gerust als jou ontwerp er niet bij staat. Met 1 klik op de muis kunnen wij het dubbele geboortekaartje in je account omzetten naar een enkele kaart.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: