home > Postzegels

postzegels

Je kunt de kaartjes met envelop en postzegel rechtstreeks door ons laten verzenden via onze directe verzendservice. Voor maar € 1,20 extra per kaartje plakken wij het adres op de envelop en krijg je er deze unieke postzegel erbij.

Meer weten? Hier lees je alles over rechtstreekse verzending.

Bij Lillybird is het niet mogelijk om je postzegels los te bestellen, maar we geven je graag tips! Zo kun je hier bij PostNL zelf je eigen postzegel ontwerpen, met bijvoorbeeld de foto van jullie kindje!

Of kies voor de speciale geboortezegels van PostNL, deze kun je hier bestellen.

Hoeveel postzegels heb ik nodig?

Tarieven Nederland
De tarieven voor postzegels binnen Nederland zijn afhankelijk van het gewicht van jullie geboortekaartjes. Hieronder vind je de actuele tarieven van PostNL. Let op: bij een dubbele kaart in het formaat 15x15 kan het voorkomen dat je 2 postzegels per poststuk moet plakken. Bestel en weeg je proefdruk (inclusief envelop!) om hier duidelijkheid over te krijgen. Het gewicht is onder andere afhankelijk van de papiersoort.

Tarieven België
Let op, in België kan het formaat van het kaartje invloed hebben op het aantal postzegels. Kijk voor de actuele tarieven voor België op de website van BPost.

Wist je dat je de enveloppen vooraf kan bestellen? Zo kun je ze op je gemak alvast schrijven en dat scheelt je een hoop tijd na de geboorte van de kleine. Enveloppen bestel je snel en gemakkelijk hier.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: