home > Romantische geboortekaartjes

Romantische geboortekaartjes

★ Zelf online ontwerpen ★ Leuke illustraties ★ Proefdruk €1

Mooie originele romantische geboortekaartjes voor jongen of meisje. Er zijn romantische geboortekaartjes in verschillende stijlen en formaten, zoals vierkant, rechthoekig of langwerpig. Het leuke aan deze romantische geboortekaartjes is dat je ze zelf online kan opmaken met eigen tekst, een foto of romantische bloemen figuurtjes te vinden in de beeldbank. Om het geboortekaartje helemaal af te maken zijn er ook bijpassende romantische adresstickers en sluitzegels, helemaal leuk!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Romantische geboortekaartjes voor jongen of meisje
Ben je op zoek naar een mooi romantisch geboortekaartje? Bij Lillybird vind je romantische geboortekaartjes voor jongen en meisje in verschillende stijlen en formaten. Er zijn vintage geboortekartjes met bloemen of romanische geboortekaartjes met waterverf bloemen. In de beeldbank zijn er ook verschillende romantische bloemen te vinden. Zo maak je geheel naar wens een eigen geboortekaartje op.


Geboortekaartjes online maken
Het is onwijs leuk om tijdens een zwangerschap een geboortekaartje uit te kiezen. Als je creatief bent kun je met behulp van onze editor zelf eenvoudig een babykaartje ontwerpen. In onze tool vind je alles wat je nodig hebt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een romantisch geboortekaartje te kiezen uit onze ruime collectie romantische geboortekaartjes. Speciale wensen voor het ontwerp van het geboortekaartje? Neem dan gerust contact op, want er is heel veel mogelijk.


Mooie papiersoorten
Je kunt je geboortekaartjes laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwalteit. Je kan kiezen voor natuurkarton, fotokaart, Gloss MC of een Luxe papiersoort als parelmoer, oud Hollands of Yvory Gold. Bij je eerste proefdruk ontvang je gratis een proefmonster van alle papiersoorten en kleuren enveloppen.


Enveloppen vooraf bestellen
Enveloppen vooraf bestelen kan bij Lillybird. En de meeste mensen kiezen hier ook voor. Zo kun je in je verlof rustig alle adressen erop schrijven en eventueel alvast de enveloppen versieren. Bij ons kun je kiezen uit 20 envelopkleuren, waaronder hele hippe transparante enveloppen en mooie kraftenveloppen.


Adresstickers en sluitzegels
Maak je geboortekaartje helemaal af met bijpassende adressticker of sluitzegels met kraftlook. Dat is superleuk! Daarnaast hoef je niet alle adressen te schrijven op de envelop, dat scheelt weer tijd. Bij Lillybird kan je vooraf adressticker en sluitzegels bestellen via de andere website www.lillybird.eu.


Kaarten rechtstreeks verzenden
Nieuw is het rechtstreeks verzenden van geboortekaartjes, dat is wel superhandig! Kies tijdens het bestellen "rechtstreeks verzenden" daarna upload je het Excel-bestand. Het Excel adressenbestand moet wel aan bepaalde eisen voldoen; download het Excel-voorbeeldbestand. Handig om dit van tevoren klaar te hebben.


Kraamborrelkaartjes of extra insteekkaartjes
Geef je een kraamfeest dan is het misschien een idee om aparte insteekkaartjes erbij te bestellen. Dit zijn enkele vierkante kaarten in formaat 8 x 8 cm of 11 x 11 cm en kunnen helemaal in de stijl van jou geboortekaartje gemaakt worden. Er staan voorbeeld kraamborrelkaartjes op de website, maar mail gerust als jou ontwerp er niet bij staat. Met 1 klik op de muis kunnen wij het dubbele geboortekaartje in je account omzetten naar een enkele kaart.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: