home > Geboortekaartjes okergeel voor jongen en meisje

Geboortekaartjes okergeel voor jongen en meisje

★ Makkelijk zelf maken ★ Leuke illustraties ★ Proefdruk €1

Heel veel hippe en trendy okergele geboortekaartjes voor een jongen en meisje met veel verschillende stijlen en thema's! Het leuke aan deze okergele geboortekaartjes is dat je ze zelf online kan opmaken met eigen tekst, een foto of figuurtjes te vinden in de beeldbank. Ook leuk voor de babykamer om je ontwerp van je geboortekaartje op A3 poster of canvas te laten drukken, dit kan allemaal bij Lillybird. Er zijn ook bijpassende adresstickers en sluitzegels, dat maakt het geboortekaartje helemaal af en klaar om te verzenden!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Geboortekaartjes okergeel voor jongen en meisje

Bij Lillybird vind je de allerleukste okergele geboortekaartjes voor een meisje en jongen. Zowel lieve als hele stoere geboortekaartjes, maar ook hele moderne en eenvoudige babykaartjes. Helemaal hip op dit moment zijn okergele geboortekaartjes met waterverf, hartjes of silhouet. Maar er zijn heel veel verschillende stijlen en dus genoeg keus!

Geboortekaartjes online maken

Het is onwijs leuk om tijdens een zwangerschap een geboortekaartje uit te kiezen. Als je creatief bent kun je met behulp van onze editor zelf eenvoudig een babykaartje ontwerpen. In onze tool vind je alles wat je nodig hebt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een mintgroen geboortekaartje te kiezen uit onze ruime collectie mintgoene geboortekaartjes. Heb je speciale wensen voor het ontwerp van het geboortekaartje? Neem dan gerust contact op, want er is heel veel mogelijk.

Mooie papiersoorten

Je kunt je geboortekaartjes laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwalteit. Je kan kiezen voor natuurkarton, fotokaart, Gloss MC of een Luxe papiersoort als parelmoer, oud Hollands of Yvory Gold. Bij je eerste proefdruk ontvang je gratis een proefmonster van alle papiersoorten en kleuren enveloppen.

Enveloppen vooraf bestellen

Enveloppen vooraf bestelen kan bij Lillybird. En de meeste mensen kiezen hier ook voor. Zo kun je in je verlof rustig alle adressen erop schrijven en eventueel alvast de enveloppen versieren. Bij ons kun je kiezen uit 20 envelopkleuren, waaronder hele hippe transparante enveloppen en mooie kraftenveloppen.

Adresstickers en sluitzegels

Maak je geboortekaartje helemaal af met bijpassende adressticker of sluitzegels. Dat is superleuk! Daarnaast hoef je niet alle adressen te schrijven op de envelop, dat scheelt weer tijd. Bij Lillybird kan je vooraf adressticker en sluitzegels bestellen via de andere website www.lillybird.eu.

Kaarten rechtstreeks verzenden

Nieuw is het rechtstreeks verzenden van geboortekaartjes, dat is wel superhandig! Kies tijdens het bestellen rechtstreeks verzenden daarna upload je het Excel-bestand. Het Excel adressenbestand moet wel aan bepaalde eisen voldoen; download het Excel-voorbeeldbestand. Handig om dit van tevoren klaar te hebben.

Kraamborrelkaartjes of extra insteekkaartjes

Geef je een kraamfeest dan is het misschien een idee om aparte insteekkaartjes erbij te bestellen. Dit zijn enkele vierkante kaarten in formaat 8 x 8 cm of 11 x 11 cm en kunnen helemaal in de stijl van jou geboortekaartje gemaakt worden. Er staan voorbeeld kraamborrelkaartjes op de website, maar mail gerust als jou ontwerp er niet bij staat. Met 1 klik op de muis kunnen wij het dubbele geboortekaartje in je account omzetten naar een enkele kaart.

Kraamborrelkaartjes of extra insteekkaartjes

Geef je een kraamfeest dan is het misschien een idee om aparte insteekkaartjes erbij te bestellen. Dit zijn enkele vierkante kaarten in formaat 8 x 8 cm of 11 x 11 cm en kunnen helemaal in de stijl van jou geboortekaartje gemaakt worden. Er staan voorbeeld kraamborrelkaartjes op de website, maar mail gerust als jou ontwerp er niet bij staat. Met 1 klik op de muis kunnen wij het dubbele geboortekaartje in je account omzetten naar een enkele kaart.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: