home > Communie uitnodigingen

Communie uitnodigingen

★ Makkelijk zelf maken ★ Uniek met eigen foto ★ Proefdruk €1

De eerste communie is een belangrijk onderdeel van de mis in de Katholieke Kerk. De gelovige mag voor het eerst deelnemen aan de maaltijd van Jesus Christus, je ontvangt een hostie. Meestal doen kinderen hun communie rond hun 7e of 8e jaar. Maak hier een mooie communiekaart om familie en vrienden uit te nodigen voor deze bijzondere dag. Je kan een communiekaart zelf online opmaken met tekst, figuurtjes of foto. Inspiratie voor tekst nodig? Zie: Voorbeeldteksten.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Communiekaartjes
Heb je binnenkort je eerste communie? Bij Lillybird vind je de allerleukste communiekaartjes. Zowel lieve als moderne en stijlvolle communiekaartjes. Helemaal hip op dit moment zijn communiekaartjes met watercolour, hartjes of een eigen foto. Maar er zijn heel veel verschillende stijlen en dus genoeg keus!


Communiekaartjes online maken
Het is onwijs leuk om een communiekaart te ontwerpen. Als je creatief bent kun je met behulp van onze editor zelf eenvoudig een communiekaartje ontwerpen. In onze tool vind je alles wat je nodig hebt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een communiekaartje te kiezen uit onze ruime collectie. Heb je speciale wensen voor het ontwerp van het communiekaartje? Neem dan gerust contact op, want er is heel veel mogelijk.


Mooie papiersoorten
Je kunt je kaartjes laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwalteit. Je kan kiezen voor natuurkarton, fotokaart, Gloss MC of een Luxe papiersoort als parelmoer, oud Hollands of Yvory Gold. Bij je eerste proefdruk ontvang je gratis een proefmonster van alle papiersoorten en kleuren enveloppen.


Enveloppen
Bij ons kun je kiezen uit 20 envelopkleuren, waaronder hele hippe transparante enveloppen en mooie kraftenveloppen.


Adresstickers en sluitzegels
Maak je communiekaartje helemaal af met bijpassende adressticker of sluitzegels. Dat is superleuk! Bij Lillybird kan je vooraf adressticker en sluitzegels bestellen via onze andere website www.lillybird.eu.


Kaarten rechtstreeks verzenden
Nieuw is het rechtstreeks verzenden van kaartjes, dat is wel superhandig! Kies tijdens het bestellen rechtstreeks verzenden daarna upload je het Excel-bestand. Het Excel adressenbestand moet wel aan bepaalde eisen voldoen; download het Excel-voorbeeldbestand. Handig om dit van tevoren klaar te hebben.


Extra insteekkaartjes
Wil je iets extra's doen met de kaart? Dan is het misschien een idee om aparte insteekkaartjes erbij te bestellen. Dit zijn enkele vierkante kaarten in formaat 8 x 8 cm of 11 x 11 cm en kunnen helemaal in de stijl van jou communiekaartje gemaakt worden. Er staan voorbeeld kraamborrelkaartjes op de website, maar mail gerust als jou ontwerp er niet bij staat.

Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben stuur dan gerust een mail naar info@lillybird.nl.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: