home > Werkwijze maken geboortekaartjes

Werkwijze maken geboortekaartjes

 
1. Maak een account aan op de website
2. Kies een geboortekaartje en sla deze op in je account
3. Bewerk de kaart en ga aan de slag met ontwerpen
4. Bestel de eerste proefdruk voor 1 euro
5. Bestel de enveloppen alvast vooraf
6. Zodra de baby is geboren bestel je de geboortekaartjes1. Maak een account aan op de website
Maak een account aan of log in als je al een account hebt. Een account aanmaken kan via het icoontje "inloggen" helemaal bovenaan de website. Het hebben van een eigen account is handig omdat je de ontwerpen en kaartjes die je mooi vindt altijd kunt bewaren en terugvinden. Ook als je de kaartjes inmiddels hebt bewerkt  en aangepast naar jouw eigen wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt...


2. Kies een geboortekaartje en sla deze op in je account
Loop door de collecties van de verschillende thema's en kies een kaart uit die je aanspreekt. Je kan de kaart eenvoudig opslaan in je account door op de button "bewaar deze kaart" te klikken. Je kan meerdere kaarten in je account opslaan. Het is handig om eerst de kaart op te slaan in je account en daarna pas aan de slag te gaan met ontwerpen. Vergeet ook niet tussendoor de kaart af en toe op te slaan!


3. Bewerk de kaart en ga aan de slag met ontwerpen
Tijdens het ontwerpen kun je de voorzijde, binnenzijde en de achterzijde van je kaart aanpassen. Hierbij kun je gebruik maken van onze beeldbank, teksten en illustraties. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen.4. Bestel een proefdruk voor 1 euro
Je kunt een proefdruk van je kaartje laten maken. Geef aan op welk papier je je kaartje wilt laten drukken. Bij je bestelling ontvang je een setje met proefmodellen van de verschillende papiersoorten en de envelopkleuren. Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker. Je mag meerdere proefdrukken bestellen.


5. Bestel de enveloppen alvast vooraf
Enveloppen kun je ook vooraf al bestellen zodat je vast van een adres kunt voorzien. Je enveloppen liggen dan al klaar ten tijde van de geboorte. Veel mensen vinden dat praktisch. Bekijk de enveloppen en de manier van bestellen op de enveloppenpagina.


6. Zodra de baby is geboren bestel je de geboortekaartjes
Zodra de baby is geboren ga je naar het kaartje in je account en pas je zelf de laatste gegevens aan. Goed controleren en nog even opslaan. Daarna plaats je de bestelling en kies je voor de papiersoort, het formaat en het aantal kaarten. Eventueel kan je ervoor kiezen de kaarten rechtstreeks te laten verzenden, dit kan via een Excel-bestand. Handig om dit vooraf klaar te hebben download het Excel-voorbeeldbestand. Als je de kaarten gaat bestellen kan je het Excel-bestand uploaden.


Levertijd
Pakketen vanaf 20 stuks worden met de pakketdienst bezorgd aan de deur, levertijd 1 werkdag in Nederland.
Proefdrukken en pakketten onder de 20 stuks worden met de reguliere post verzonden, levertijd 1 tot 3 werkdagen.
Pakketten > 20 stuks worden op ma, di, wo, do, vr en zat bezorgd.
Proefdrukken en pakketten < 20 stuks worden op di, wo, do, vr en zat bezorgd.


Buitenland
Pakketen vanaf 20 stuks worden met de pakketdienst bezorgd aan de deur, levertijd 1-3 werkdagen.
Proefdrukken en pakketten onder de 20 stuks worden met de reguliere post verzonden, levertijd 3 tot 7 werkdagen.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: