home > Uitnodiging kinderfeestje

Uitnodiging kinderfeestje

★ Makkelijk zelf maken ★ Uniek met eigen foto ★ Proefdruk €1

Hippe en trendy uitnodigingskaarten voor een kinderfeestje. Niks is leuker dan een fantastische dag met cadeautjes van familie, vrienden of klasgenootjes. Nodig ze uit met een originele uitnodigingskaart voor een kinderfeestje. Kies een leuke uitnodigingskaart uit en ga aan de slag en plaats je eigen tekst en misschien een foto op de kaart. Is je kaart helemaal af bestel dan een proefdruk voor €1. Kijk hier voor leuke voorbeeldteksten op de uitnodigingskaart van een kinderfeestje.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Kinderfeestje uitnodigingen
Ga aan de slag om je eigen leuke originele uitnodigingskaart te maken. Als je creatief bent kun je met behulp van onze editor zelf eenvoudig een uitnodiging voor een kinderfeestje ontwerpen. Er zijn leuke afbeeldingen te vinden zoals ballonnen, confetti, sterren, dieren en slingers. Helemaal origineel om een eigen foto van je dochter of zoon te uploaden op de uitnodigingskaart. Hulp nodig of heb je speciale wensen? Mail dan gerust. Aanpassing zijn helemaal gratis!
 

Uitnodigingskaartjes 1e verjaardag
De eerste verjaardag van een kind is zo bijzonder!! De dagen zijn soms lang, met een kleintje in huis, maar de maanden vliegen voorbij! Wat heeft je kind al veel geleerd in het eerste jaar: kijken, kruipen, lachen en luisteren... Dat je baby 1 wordt is echt een feest waard! Veel ouders houden een feestje voor de opa's en oma's, ooms en tantes van hun kind. Om het extra speciaal te maken verstuur je uitnodigingen voor de 1e verjaardag.
 

Uitnodigingen kinderfeestje in de stijl van je geboortekaartjes
Heb je bij Lillybird een geboortekaartje besteld, toen je kind geboren werd? Dan is het extra leuk om in hetzelfde ontwerp een verjaardagskaartje te maken. Heb je het kaartje nog in je account staan, dan kan je direct aan de slag. Verander de teksten van geboorte naar verjaardag en voeg een leuke foto van je dreumes toe. Heb je het geboortekaartje niet meer in je account staan, maar zou je het wel graag willen gebruiken? Neem dan contact met ons op.We helpen je graag verder!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: