home > Uitnodigingen kinderfeestje

Uitnodigingen kinderfeestje

★ Makkelijk zelf maken ★ Uniek met eigen foto ★ Proefdruk €1

Hippe en trendy uitnodigingen voor een kinderfeestje. Niks is leuker dan een fantastische dag met cadeautjes van familie, vrienden of klasgenootjes. Nodig ze uit met een originele uitnodigingskaart voor een kinderfeestje. Kies een leuke uitnodiging uit en ga aan de slag en plaats je eigen tekst en misschien een foto op de kaart. Is je kaart helemaal af bestel dan een proefdruk voor €1. Kijk hier voor leuke voorbeeldteksten op de uitnodigingskaart van een kinderfeestje.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Kinderfeestje uitnodigingen

Wordt jouw kindje alweer 1 of is het nu écht een peuter aan het worden met zijn of haar 2e verjaardag of zelfs 3e verjaardag óf gaat je kind nu al naar school, nu hij 4 jaar is? Wat gaat de tijd snel! Het is leuk om bij deze speciale feestjes ook een uitnodiging voor een kinderfeestje naar je familie en vrienden te sturen. Je kind houdt dan misschien nog geen feestje voor vriendjes, maar vindt het natuurlijk prachtig als opa en oma langskomen en de buren een cadeautje meenemen.

Uitnodingskaartjes 1e verjaardag

De eerste verjaardag van een kind is zo bijzonder!! De dagen zijn soms lang, met een kleintje in huis, maar de maanden vliegen voorbij! Wat heeft je kind al veel geleerd in het eerste jaar: kijken, kruipen, lachen en luisteren... Dat je baby 1 wordt is echt een feest waard! Veel ouders houden een feestje voor de opa's en oma's, ooms en tantes van hun kind. Om het extra speciaal te maken verstuur je uitnodigingen voor de 1e verjaardag.

Kinderfeestje kaartjes in de stijl van je geboortekaartje

Heb je bij Lillybird een geboortekaartje besteld, toen je kind geboren werd? Dan is het extra leuk om in hetzelfde ontwerp een verjaardagskaartje te maken. Heb je het kaartje nog in je account staan, dan kan je direct aan de slag. Verander de teksten van geboorte naar verjaardag en voeg een leuke foto van je dreumes toe.

Heb je het geboortekaartje niet meer in je account staan, maar zou je het wel graag willen gebruiken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Uitnodiging voor kinderfeestje maken

Vind je het leuker om de uitnodiging voor het kinderfeestje zelf te maken? Dan kan je bij ons aan de slag. We hebben verschillende formaten kaartjes waar je uit kunt kiezen. Je kunt dan zelf achtergrondjes, afbeeldingen, foto's en tekst in het kaartje zetten. Is je kind al wat ouder? Schrijf dan een tekstje namens je kind.

Uitnodiging voor kinderfeestje kopen

Wil je een kant en klare uitnodiging voor een kinderfeestje kopen? Kies dan een van onze ontwerpen en zorg dat de tekst precies is als jij wilt. Als je de kaartjes voor het kinderfeestje vóór 18.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.
Ken je onze verzendservice al? Hiermee kan je de kaartjes direct naar je familie en vrienden versturen. Lekker makkelijk!

Activiteiten kinderfeestje

Wordt jouw peuter een jaartje ouder, dan vier je misschien ook het feestje met vriendjes uit de buurt of kinderen van vrienden van jou. Om het voor hen extra speciaal te maken, kan je cakejes versieren, ballonnen overgooien of een leuk parcours door de tuin maken. En krijg je veel kinderen over de vloer? Een paar extra handen kan je wel gebruiken!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: