Kaarten direct versturen naar familie en vrienden

Besteed het postzegels plakken aan ons uit en wij versturen je kaartjes rechtstreeks naar je familie, vrienden of collega's. Let op: onze verzendservice kan (nog) niet gecombineerd worden met onze extra producten zoals sluitzegels, houten vormpje, labels etc.

Voorbeeld adressen Excel bestand voor het direct verzenden vanuit de drukkerij: (*rode velden zijn verplicht) Excel-voorbeeldbestand

1. Maak je kaart

Kies jouw favoriete kaartje en maak deze naar wens op. Tevreden? Ga dan naar het bestelproces. Je kunt nu ook het formaat, de papiersoort en de envelopkleur kiezen.

2. Kies direct verzenden

In het bestelproces vind je directe verzending naast de opties 'proefdruk bestellen' en 'thuis bezorgen'. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je bestelling direct te verzenden en een deel thuis te laten bezorgen. Beide bestellingen plaats je dan los van elkaar. De levertijd van de rechtstreeks verzonden kaartjes en de bestelling die je thuis laat bezorgen kan afwijken.

3. Vul de adressen in

Er zjn twee manieren om adressen toe te voegen. Dit kan handmatig of door het uploaden van een Excelbestand. Je kunt een geadresseerde handmatig toevoegen via de optie + Nieuw adres. Alle verplichte velden dienen ingevuld te worden. Vergeet niet het land in te vullen. Een foutje gemaakt? Geen zorgen, je kunt adressen gemakkelijk weer bewerken.

Het adresboek
Je kunt vooraf adressen opslaan in je persoonlijke adresboek. Dit scheelt een hoop werk achteraf. Je persoonlijke adresboek vind je in in je account. Klik hier om direct naar je adresboek te gaan.

Adressen uploaden
Meerdere adressen kun je tegelijkertijd toevoegen via een Excel-bestand. Dit is handig als je de adressen alvast van tevoren wilt verzamelen. De kolom 'Land' is ook een verplicht veld! Sla de adressen op in je adresboek voor een later moment. download het Excel-voorbeeldbestand

4. Kies je verzenddatum

Het is mogelijk om een verzenddatum te kiezen. De verwachte bezorgdatum wordt hierbij aan de rechterzijde aangegeven. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. Hippe Geboortekaartjes verwerkt maandag t/m vrijdag en op zondag alle orders die voor 18:00 uur zijn besteld en ze gaan dezelfde dag met de post mee. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.

5. Kosten

Nederland
< minder dan 20 gram € 1,49*
> meer dan 20 gram € 2,40*

Andere landen binnen EU
< minder dan 20 gram € 2,13*
> meer dan 20 gram € 3,58*

* Prijs is per ontvanger en exclusief de kaartprijs

Deze prijs is als volgt opgebouwd:
- Postzegel (afhankelijk van land en gewicht)
- Kaart in envelop steken
- Etiket printen en plakken op de envelop

6. Je kaartjes zijn onderweg!

Heb je op een werkdag vóór 18.00 uur besteld? Dan worden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. De geboortekaartjes worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen door PostNL bezorgd. We zijn hier echter wel altijd afhankelijk van de postbezorger. In Nederland wordt er op maandag geen brievenbuspost bezorgd.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag!