Informatie voor onze Belgische klanten

Ook in België is Lillybird een begrip en daar zijn wij erg blij mee. Het geboortekaartje waarmee jullie het blije nieuws van de komst van jullie kindje aankondigen, is natuurlijk heel bijzonder. Daarom vinden wij het belangrijk dat het bestellen van jullie kaartje zo makkelijk mogelijk gaat. Op deze pagina lees je alle informatie die je moet weten voor het bestellen van jullie geboortekaartjes.

Bezorging naar België

● Verzending naar heel België 4,95 euro verzendkosten
● Vóór 18:00 besteld is dezelfde dag nog verzonden.
● Enveloppen bestel je gemakkelijk vooraf.
● Voor de verzending van pakketjes geldt; vóór 18:00 besteld = morgen in huis.
● De verzendtijd van de proefdruk duurt gemiddeld 5 werkdagen.

DHL voor België en Luxemburg

Alle pakketten naar België en Luxemburg worden verzonden met DHL.
DHL werkt als het volgt:
- Ze leveren zes dagen per week (maandag tot en met zaterdag)
- Ze bieden het pakket één keer aan, en leveren niet bij de buren (dit is niet gangbaar in België).
- De levering naar België duurt 24-48 uur. 
- Wanneer de klant niet aanwezig is, komt het pakket op een afhaalpunt te liggen (gemiddeld niet meer dan 8 km van het bestemmingsadres). De klant kan deze dan ophalen of een nieuwe verzendpoging aangeven.

Formaat Belgische geboortekaartjes

In België geldt de vierkante envelop als een afwijkend formaat en moet verstuurd worden met 2 postzegels. Daarom passen wij elk kaartje gratis voor je aan naar het formaat 12 x 13,5 cm zodat je als het goed is aan 1 postzegel genoeg hebt. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Meer info over verzendkosten vind je op de site van BPost. Populaire geboortekaartjes in België. Benieuwd naar de meest populaire geboortekaartjes voor onze Belgische klanten? Je vindt ze in de collectie ‘Belgische geboortekaartjes’.