home > Prijscalculator

Prijzen en informatie

Bij elke kaart op de website staat een overzicht van de prijzen. Daarnaast kan je de prijs ook berekenen via je account; onder de kaart in je account staat een link naar prijsberekening.

Verzendkosten

Gratis binnen Nederland. Verzending buiten Nederland heeft een toeslag van €3,50.

Minimale oplage 10 kaarten/ Folie 20 kaarten

De minimale oplage voor kaarten is 10 stuks en kaarten met folie 20 stuks, met uitzondering van de wenskaarten.

Proefdruk: Bestel je 1e proefdruk voor maar €1/ foliedruk €2,50

Bij Lillybird krijg je de eerste proefdruk voor maar € 1,00! Daarbij krijg je ook nog een prachtig pakket met alle papierkeuzes, envelopkleuren en leuke extra’s. Na de eerste proefdruk betaal je dan de gewone kaartprijs. Proefdruk met foliedruk kost €2,50.

Prijzen van de goudfolie-kaartjes

Ben je benieuwd naar de prijzen van onze foliekaartjes? Op de pagina waar jouw favoriete kaartje staat, vind je de prijs, deze verschilt namelijk per formaat en papiersoort (voor de luxe papiersoort linnen rekenen we een toeslag). Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe minder je per kaartje betaalt. Bekijk de staffel door op het 'i-tje' te klikken. Bij Lillybird is de verzending binnen Nederland gratis!

Prijzen enveloppen

Witte enveloppen per stuk € 0,25 p/st
Gekleurde enveloppen per stuk € 0,30 p/st
Parelmoer, Goud, Zilver en transparant € 0,40 p/st

Papiertoeslag

Onze luxe papiersoorten Parelmoer en Oud-Hollands zijn extra kostbaar. Daarom vragen we een toeslag voor deze papiersoorten. De toeslag verschilt van €0,10 voor een kraamborrelkaartje tot €0,40 voor een grote, dubbele, staande kaart. Bereken jouw totale kosten met de Prijscalculator.

Verzending

Gratis verzending binnen Nederland. Verzending buiten Nederland heeft een toeslag van €3,50. Helaas kunnen wij geen orders verzenden naar Noorwegen of Zwitserland.

Sluitzegels

Sluitzegels voor bij de enveloppen bestel je al voor €5,95 per vel van 35 stuks. De verzending van je bestelling is gratis!

Rechtstreekse verzending

Voor directe verzending van de geboortekaartjes naar je familie en vrienden rekenen wij €1,30 extra per kaartje. Naar het buitenland is dit €1,90.

Antwoorden op veelgestelde vragen over onze prijzen

 • Wat kosten geboortekaartjes?
  Met de Prijscalculator bereken je eenvoudig de kaartprijs. Dit is inclusief BTW, drukkosten en verzendkosten. Je betaalt dus nooit onverwachts meer!
 • Hoeveel kost een proefdruk?
  De eerste proefdruk bestel je voor maar €1,-. Je krijgt daarbij een leuk proefpakket met een handige papierwaaier en alle envelopkleuren toegestuurd. Ook voor een proefdruk betaal je geen verzendkosten.
 • Wat zijn de drukkosten van geboortekaartjes?
  Geen. Wij berekenen geen extra drukkosten - de prijzen die je hier op de prijzenpagina ziet, zijn inclusief drukkosten. Bij Lillybird sta je nooit voor onverwachte kosten.
 • Wat zijn de verzendkosten van geboortekaartjes?
  De verzendkosten zijn gratis. Je kunt ook gebruik maken van onze verzendservice. Voor slechts €1,30 extra per kaartje worden de geboortekaartjes direct op de mat bezorgd bij familie en vrienden. De leuke geboortezegel met ooievaar krijg je er van ons gratis bij.
 • Geboortekaartjes met kortingscode - hebben jullie die?
  In onze prijzen hanteren wij een standaard stapelkorting: hoe meer kaartjes je bestelt, hoe lager de prijs per uniek kaartje. Ook kun je voor maar €1 een proefdrukje bestellen - waarna je een mooi pakketje thuis gestuurd krijgt.