Reviews - wat zeggen klanten over Lillybird


Wil je ook een review achterlaten?
Dan kan via lillybirdshop@gmail.com of stuur een berichtje op Facebook of Instagram. heart
 

Hallo Patricia
Bedankt voor de super mooie geboortekaartjes, we hebben alleen maar positieve reacties mogen ontvangen! Zijn er zelf ook super tevreden over!
Service is echt heel goed en snel, zo ook de bezorging!
Echt hele fijne website met persoonlijke benadering!!
Een aanrader voor iedereen!
Groetjes Mieke

Ha Patricia,
Dankjewel voor de prachtige kaartjes, we zijn er superblij mee. Ik had me nooit voorgesteld dat ik het geboortekaartje voor ons eerste kindje via internet zou bestellen. Het leek me zo onpersoonlijk en niet handig. Maar we hebben een superervaring met jou, dankjewel daarvoor. Snelle service en reacties (vooral van jouw kant ;D, wij waren soms wat trager) en razendsnelle levering. Top! We hebben al veel positieve reacties op het kaartje gekregen!Hartelijke groet, Sarah de Vries

Hoi Patricia,
Het is al even geleden dat je voor ons het geboortekaartje hebt gemaakt, maar we willen je nog hartelijk bedanken voor het mooie ontwerp en de goeie, snelle service.
Top product!  Wat een positieve reacties hebben we gehad. Mijn moeder en ik hebben samen het kaartje op de slaapkamermuur gemaakt en dat wilden we je nog even laten zien. Groeten Bernice.

Beste Patricia,
We willen je nog erg bedanken voor de mooie geboortekaartjes en de snelle levering. Wij zijn er echt heel erg blij mee en krijgen ook veel positieve reacties hierop. Wij zullen Lillybird zeker aanraden bij anderen als het ter sprake komt. Zelf waren we vooral erg blij met de snelle reacties op onze vragen en de mogelijkheden om (kleine) persoonlijke aanpassingen door te voeren in de kaartjes. Omdat we het ontwerp van het kaartje zo leuk vonden hebben we een vriend van ons de afbeelding bij Silvan op z`n kamertje laten schilderen (zie ook de foto).
Groeten Elwin en Judith

Hallo Patricia,
We krijgen enorm veel leuke reacties op ons geboortekaartje. Mijn tante heeft er zelfs een taart van gemaakt! Deze foto`s wilde ik je daarom niet onthouden! Groeten Sylvia Rutsen

Hoi Patricia,
Dank je wel! Het gaat hartstikke goed met Dominique! Ik wilde je even laten weten dat we ontzettend veel positieve reacties krijgen op het kaartje! De buurvrouw heeft de kaart zelfs nagemaakt in de vorm van een taart, echt fantastisch. Nogmaals mijn complimenten voor je kunstwerkje en ga zo door!
Groeten, Annelies (17 juli 2011)

Hoi Patricia,
Ik heb de kaartjes al binnen! Wat een snelle service! Ze zijn helemaal leuk. Hartelijk dank.
Vriendelijke groeten, Jolanda 
Kids Rebellion

Hoi Patricia,
De kaarten zijn goed aangekomen en zijn alweer de weide wereld in verstuurd. We zijn erg tevreden over de kaarten, zowel design als kwaliteit van de kaartjes is goed. We hebben al veel complimentjes ontvangen. Dus ga zo door zou ik zeggen.
Groet, Abdelaziz

Hoi Patricia, Ook wij zijn super blij met ons kaartje!
Super snelle reacties op de mail, alles is mogelijk en zeer snel geleverd! Kortom: geweldig bedankt!
Groetjes van Sander, Jeannette, Noah & Seth

Beste Patricia,
Gisteren hebben wij de kaartjes al ontvangen en gelijk de bus op kunnen doen. Bedankt voor je snelle service, wij zijn erg blij met het resultaat maar vooral ook je flexibiliteit en de snelheid van je reacties en handelen!!!!!,
We gaan je zeker aanbevelen bij anderen en mochten wij in de toekomst nog een keer je service nodig hebben dan weten wij je zeker te vinden!
Groet, Carlijn

Hoi Patricia,
Het was er even bij in geschoten door de hectische eerste week, maar bij deze wil ik je laten weten dat we super tevreden zijn over het geboortekaartje!
Het ziet er heel mooi uit en we krijgen er veel leuke reacties op!
Verder waren we blij dat de kaartjes zo snel geleverd werden, voor Pasen had iedereen ze in de bus.
Bij deze: bedankt!
Groetjes Linda Drost

Hey Patricia,
Het is al weer een paar weken geleden dat wij de kaartjes hebben ontvangen, maar toch willen wij je als nog hiervoor bedanken. Wat een fijne en snelle service! Wij vonden het erg moeilijk om een leuk kaartje te vinden dat aan onze wensen voldeed, tot dat we op jouw site kwamen en wij het perfecte kaartje vonden. Fijn dat je een paar kleine aanpassingen hebt kunnen maken, dit maakte ons kaartje compleet. Wij hebben erg veel positieve en leuke reacties op het kaartje gehad. Bedankt & Succes met Lillybird!

Hoi Patricia,
We hebben dinsdag de kaartjes in goede staat ontvangen en ze zijn inmiddels verstuurd. We krijgen erg leuke reacties binnen en zijn zelf ook erg tevreden!
We willen je langs deze weg bedanken voor je snelle reacties en service. We vonden het fijn zaken met je te hebben gedaan en zullen je binnen onze familie en vriendenkring zeker adviseren. Mocht er in de toekomst nog een derde volgen, weten we je te vinden! Bedankt!
Met vriendelijke groet,
Berjan en Jolien van Engen.

Hoi Patricia,
We hebben alle kaarten ontvangen en zijn er heel erg blij mee! We krijgen heel veel leuke reacties uit onze omgeving, maar dat natuurlijk kan ook niet anders met zo`n mooie kaart :-) Heel erg bedankt voor het maken van onze schitterende trouwkaart en alle goede zorgen. We vonden het best spannend om het via internet te regelen, maar door je snelle reacties hebben we het als heel goed ervaren. Nogmaals, heel erg bedankt!
Groeten, Stefan en Lisette

Beste Patricia,
Ik wilde je nog even bedanken voor de supermooie geboortekaartjes!
we zijn er echt heel blij mee.
Inmiddels komen de eerste reacties binnen en die zijn ook erg positief!
Dus compliment naar jou toe!
Bedankt voor de uitvoering en het meedenken!
Groetjes Marco, Mireille én Jurre!

Beste Patricia,
We hebben de Geboortekaartjes van Lize vanmiddag mogen ontvangen. Ze zijn prachtig geworden. We kijken uit naar het canvas. Bedankt voor de goede en snelle service!
Groetjes, Rutger & Marleen

Hoi Patricia,
Beetje laat maar wil even zeggen dat de kaartjes goed zijn aangekomen.
Ze zijn helemaal super en krijgen er inmiddels heel veel leuke
reacties op, dus goed gedaan haha.
Bedankt nogmaals en wie weet tot nogmaals
Mvg Kim Schoorl

Beste Patricia, langs deze weg ook nog even een bedankje voor je snelle service en reacties en uiteraard het super mooie geboortekaartje van onze dochter, dat compleet op maat gemaakt kon worden door jou. We krijgen leuke reacties op ons kaartje en elke keer als ik er naar kijk, denk ik weer: dit is echt het mooiste kaartje dat er is .
Nogmaals super bedankt.
Groetjes, Sylvia

Hallo Patricia,
het is inmiddels alweer vier weken geleden dat onze dochter Evi geboren is. Wij willen jou via deze weg hartelijk bedanken voor de goede en snelle service en de geweldige kaartjes! Na wel 12 boeken met geboortekaartjes van de drukkerij doorgespit te hebben, dachten we dat het nooit zou gaan lukken om een geschikt kaartje te vinden. Maar toen we op jouw site terecht kwamen, waren we er snel uit! En alleen maar positieve reacties  . Kortom: geweldig! Mochten we ooit een tweede kindje krijgen, dan weten we jouw site weer te vinden!
Groetjes Maickel en Ingrid.

Beste Patricia,
Het is alweer even geleden, maar we zijn erg tevreden over het geboortekaartje dat je voor ons hebt ontworpen. We hadden een voorbeeld gezien, maar wilden het graag aangepast. Geen probleem, vlot en handig een gewijzigde proefdruk gekregen. ook het uiteindelijke kaartje was er lekker vlot, en keurig. We zijn dus erg tevreden!
Groet, Johan

Beste Patricia,
Heel erg bedankt voor je mooie kaartjes. We vonden het heel erg prettig om de kaarten bij jou te bestellen, omdat je website lekker gemakkelijk is, contact met je lekker kort en specifieke wensen zo door jou doorgevoerd werden. Na de geboorte van Bas gaf ik de laatste gegevens door en voldeed ik de factuur, waarna het precies twee dagen duurde voordat ze bij ons afgeleverd werden, echt super!!
Nogmaals dank!!

Hallo Patricia,
Gisteren om 5.45 is onze dochter Eva geboren en vandaag om 13.00 uur zijn de kaartjes al bij ons afgeleverd én door ons afgegeven bij het postkantoor. Afgehandeld op lichtsnelheid naar mijn mening. En dan nog even hoe de layout in goed overleg efficiënt werd aangepast met een onderscheidend eindresultaat. Ik(Sjoerd), ben niet snel onder de indruk van geleverde kwaliteit maar in dit geval ben zijn we je eenvoudigweg een positieve klantreactie in het gastenboek verschuldigd. Ga vooral zo door in creatieviteit en service! Hartelijke groet en dank.

Hoi Patricia,
Ook ons geboortekaartje op Canvas besteld en die is echt super gaaf geworden! Maakt de babykamer helemaal af! Super blij mee.
Maaike

Hoi Patricia,
Heb inmiddels al heel wat geboortekaartjes voorbij zien komen op het internet en ben uiteindelijk hier terechtgekomen. Echt hele leuke, lieve, schattige kaartjes waaruit wij zeker een keuze kunnen maken! Het duurt niet al te lang meer voordat onze dochter geboren gaat worden dus tijd om te overleggen met mijn man welk kaartje het gaat worden
Martine

Na een tijdje in het ziekenhuis te hebben gelegen vanwege vroegtijdige weeen bedachten we dat we wel snel een geboortekaartje moeten uitzoeken!! en ik moet heel eerlijk zeggen dat jullie site echt de allermooiste kaartjes heeft met vele mogelijkheden.
Komt het kindje echt veel te vroeg dan durf ik het aan mijn man over te laten een mooie kaart bij jullie uit te zoeken!!
Dat is voor mij een hele opluchting...
groetjes Bob en Leonie

Wij blij! we vonden `het` geboortekaartje wat we zochten op de site van Unicef....maar helaas, daar is dit kaartje voor langere tijd niet leverbaar. Wij hebben verder gezocht maar we konden niks vinden dat we leuk genoeg vonden. Tot ik Lillibird een mail stuurde en tot onze vreugde, kon zij de kaartjes wel leveren! WIJ ZIJN SUPER BLIJ!

Beste Lillybird,
alleen jullie naam al trok mijn aandacht en toen ik verder ging kijken naar de mogelijkheden voor een tweelingkaartje was mijn keuze al snel op jullie site gevallen.
Wat een schattige poppetjes. En hoewel mijn tweelingmeisjes nog niet geboren zijn, de voorpret van het zoeken naar een geschikt kaartje maakt dat ik nog meer uitkijk naar de komst van mijn 2 dochtertjes. Ik heb zelf een passend gedichtje geschreven wat ook geplaatst kon worden op de kaartjes. Zo heb ik jullie, en mijn eigen creativiteit kunnen combineren.
Lillybird, bedankt voor de voorpret!!
Liefs Femke

Wat een zoektocht naar het perfecte geboortekaartje! Ik had precies in mijn hoofd wat ik graag wilde maar op elke site die ik kwam was het het (net) niet. Maar toen............kwam ik op Lillybird en alleen het logo en de naam spraken me al aan. Ik dacht zou het nu echt...? En inderdaad het perfecte kaartje is gevonden, als het goed is ontvangen we misschien wel vandaag een proefkaartje. Als die in het echt zo mooi is als op de site zijn we er uit!! Echt een supersite!
Familie Kuipers

Via een kaartje van Lillybird die op de site van kaartje2go stond, die we er echt vonden uitspringen, kwamen we op de site van Lillybird en toen zagen we een heleboel originele kaartjes, waar het gewoon moeilijk was om uit te kiezen  En van de prijs alles in een werden we ook wel vrolijk  Dus net de kaartjes besteld en nu nog de inhoud mailen om het helemaal compleet te maken. Tot dusver erg tevreden!
Karen Wildschut

Hoi Patricia,
Wat een super vrolijke en mooie site. Ik heb al aardig wat sites en kaartjes bekeken, maar dat was het allemaal net niet. Van jouw site raakte ik gelijk enthousiast. Alleen...AL die kaartjes zijn erg leuk. Hoe moeten we nu kiezen???? Heb al een proefkaartje binnen...echt supersnel en leuk leuk leuk! We gaan nog even rustig rondkijken tussen al je kaartjes. Hopelijk komen we er uit met zoveel leuks ;) Groetjes Sandra

Beste Patricia,
wat zijn we onder de indruk van jullie site in eerste instantie.
na het uitzoeken van t kaartje is het mailverkeer tussen ons en jullie prima verlopen.
niets is jullie te veel. echt geweldig. gister konden we je melden dat onze eerste (na 2 jongens) dochter Josje zondag 9-10-11 geboren was. vol verbazing waren we vanmorgen dan ook toen de kaartjes al bij ons thuis naar zeer tevredenheid werden afgeleverd. in 1 woord geweldig! bedankt voor de prettige samenwerking en prachtige kaartjes..... succes met jullie bedrijf.... lieve groet een intens tevreden moeder!

Wij hebben voor onze zoon in Thailand geboorte kaartjes besteld.
De service van Lillybird was super en snel. De kwaliteit van het kaartje en het drukwerk was perfect. Iedereen vond het een énig kaartje! Een aanrader voor iedereen die geboortekaartjes wil bestellen, succes verzekerd!
Renske van Spronsen