home > Over Lillybird

Over Lillybird

Hallo! Mijn naam is Patricia van Hulsentop en mijn grote passie is schilderen en tekenen. Sinds 2011 heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken en ben ik gestart met Lillybird. Het schilderen en tekenen op papier is inmiddels wel ingeruild voor een tablet en computer :). Zo ga ik elke dag aan de slag achter de computer met het ontwerpen van mooie kaarten. Naast mijn creatieve passie heb ik ook nog tijd voor mijn vriend en twee schattige dochters. Het liefst nog een kat erbij, maar dat staat nog op de planning.  

Na een jaar gestudeerd te hebben aan De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten ben ik geswitcht van opleiding en de hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek gaan volgen. Deze studie heb ik helemaal afgerond maar is eigenlijk totaal iets anders van wat ik nu doe. Toch ben ik via mijn laatste studie in dit wereldje beland, een minor webdesign en ik had de smaak te pakken.

Werken met programma's zoals Adobe Dreamweaver, Photoshop en Illustrator vond ik geweldig! Al snel deed ik mee aan online ontwerpwedstrijden en ontving ik veel positieve reacties, dat was geweldig! Via een wedstrijd mocht ik kaarten gaan ontwerpen voor Kaartje2go (www.kaartje2go.nl). Dit bleek een succes en zodoende ben ik mijn eigen bedrijf begonnen onder de naam Lillybird.

Lillybird is een eenmanszaak en blijft daardoor uniek en origineel. Ontwerpen worden alleen verkocht via Lillybird en Kaartje2go. Neem snel een kijkje op de website en geniet van alle mooie kaarten. Wil je een ontwerp laten aanpassen neem dan gerust contact op, aanpassingen zijn gratis.

Contact: lillybirdshop@gmail.com