Tekst verhuiskaarten

Als je gaat verhuizen kan je je vrienden en familie een verhuiskaartje sturen. Hieronder een aantal leuke teksten als inspiratiebron voor jouw verhuiskaarten. Verhuiskaarten online maken en bestellen is heel eenvoudig. Ga gelijk aan de slag om een mooie verhuiskaart te maken en bestel eerst een proefdruk voor 1 euro.


Samenwonen

Na lange tijd klussen wonen we eindelijk samen. Vinden jullie het ook gezellig om ons droomhuisje te komen bekijken, bel ons dan even. Ons nieuwe adres is: Adres, Postcode Plaats Telefoonnummer / emailadres. Groetjes, {Naam}


Wij gaan verhuizen

WIJ GAAN VERHUIZEN!
Op je droomhuis blijf je vaak hopen,  wij hebben het onze kunnen kopen!
Op DATUM a.s. verhuizen we naar: ADRES POSTCODE PLAATS
Ons nieuwe telefoonnummer wordt:  TELEFOONNUMMER

Verbouwing

De gang van ons huis staat vol dozen en prullen, overal struikel je over de spullen en niets staat er meer op z’n plek. Deze verbouwing maakte ons helemaal gek! Maar jullie zijn vanaf nu weer van harte welkom! Ons adres is nog steeds: Mirrekade 101 2525 AD Zoetermeer


Droomhuis

Wij zijn verhuisd! Vanaf nu kan het klussen beginnen om er ook echt ons droomhuis van te maken. Vinden jullie het leuk om langs te komen dan zijn jullie welkom op ons nieuwe adres:

Mirrestaat 10
2525 AD Zoetermeer


Verhuisbericht

Eindelijk is het zover! Op 12 september verhuizen we naar Dorpsstraat 10, 1234 AB, Amsterdam. Groetjes Beau en Guusje


Uit huis

Ik ben eindelijk bij mijn ouders weg, dus hierbij mijn nieuwe adres: adres, postcode, plaats, telefoonnummer / e-mailadres. Op {Datum} geef ik een housewarming. Kom ’s middags voor taart en ’s avonds voor bier.


Wij zijn verhuisd

Wij zijn verhuisd naar een huisje helemaal voor ons alleen in het mooie {Plaats}. Ons nieuwe adres is: Adres, Postcode Plaats Telefoonnummer.


Wij zijn verhuisd

Wij wonen samen! {Naam}. Heb je zin om ons huisje te bewonderen? Dan kun je ons bellen of mailen: Adres, Postcode Plaats Telefoonnummer / e-mailadres.


Droomhuis

Na lange tijd klussen wonen we eindelijk samen. Vinden jullie het ook gezellig om ons droomhuisje te komen bekijken, bel ons dan even.
Naam, adres, postcode, telefoonnummer


Eigen huisje

Niet heel ver weg, een eigen huisje van ons samen. En jullie mogen altijd langskomen!
Naam, adres, postcode, telefoonnummer

Nieuwe start

Een nieuwe start, een nieuw begin! Alle dozen zijn nu bijna dicht. Ik kan niet wachten om op een nieuwe plek samen te genieten van warmte en het zonlicht Mijn nieuwe adres is: Straatnaam 10, 1234 AB, Rotterdam. Komen binnenkort een keertje kijken? Groetjes [naam]


Verhuizen

Ons oude huis, daar groeiden we uit, dat werd te klein dus weet hierbij dat we verhuisd zijn!
Naam, adres, postcode, telefoonnummer


Verhuizen

Misschien heeft het wat lang geduurd, maar wij gaan nu toch echt verhuizen uit deze buurt!
Naam, adres, postcode, telefoonnummer


Nieuw huis

We hebben hier gelachen en gehuild, gespeeld en gezongen, geleefd en gewoond maar het werd een keertje tijd en we hebben ons met een nieuw huisje beloond.
Naam, adres, postcode, telefoonnummer


Samenwonen

Lieve mensen, [X] jaren lang hebben we met veel plezier aan {oud adres} gewoond. Maar nu is het eindelijk zover, ons paleis is klaar en de balzaal ligt op ons te wachten. Vanaf {datum/jaartal} wonen wij samen op Adres, Postcode Plaats. Kom je een keertje langs om te kijken?
Naam, telefoonnummer


Pas verhuisd

We zijn nu pas verhuisd, zoals je misschien wel hebt gehoord. Kom gerust eens langs, ook al wordt er nog steeds getimmerd en het nodige geboord.
Naam, adres, postcode, telefoonnummer


Leuke verhuistekst

Na veel ploegen zweten en zwoegen door al onze lieve, geweldige hulpploegen. Kunnen we nu geen verhuisdoos meer zien, voor al onze helpers een hele grote dikke 10!
Naam, adres, postcode, telefoonnummer


Ons nieuwe huis

We liggen helemaal in een deuk, ons nieuwe huis... is hartstikke leuk!
Naam, adres, postcode, telefoonnummer


Ingepakt

Alles ingepakt, we kunnen verhuizen, kom je snel ons nieuwe huis bewonderen?
Naam, adres, postcode, telefoonnummer