Postzegels bestellen

 

Postzegels bestellen bij post.nl

Postzegels kan je niet bij Lillybird bestellen, maar wel bij www.post.nl. Het is wel mogelijk om kaartjes met envelop en postzegel rechtstreeks door ons te laten verzenden via onze directe verzendservice. Voor maar € 1,20 extra per kaartje plakken wij het adres op de envelop en krijg je er deze unieke postzegel erbij. Meer weten? Hier lees je alles over rechtstreekse verzending.

 

Hoeveel postzegels heb ik nodig?

Tarieven Nederland
De tarieven voor postzegels binnen Nederland zijn afhankelijk van het gewicht van jullie geboortekaartjes. Hieronder vind je de actuele tarieven van PostNL. Let op: bij een dubbele kaart in het formaat 15x15 kan het voorkomen dat je 2 postzegels per poststuk moet plakken. Bestel en weeg je proefdruk (inclusief envelop!) om hier duidelijkheid over te krijgen. Het gewicht is onder andere afhankelijk van de papiersoort.

Tarieven België
Let op, in België kan het formaat van het kaartje invloed hebben op het aantal postzegels. Kijk voor de actuele tarieven voor België op de website van BPost.

Enveloppen vooraf bestellen
Wist je dat je de enveloppen vooraf kan bestellen? Zo kun je ze op je gemak alvast schrijven en dat scheelt je een hoop tijd na de geboorte van de kleine.