home > wenskaarten\ > Hippe geboortekaartjes met fotolabel, touw of paperclip

DIY labels geboortekaartjes

Do It Yourself, ook wel 'doe-het-zelf' geboortekaartjes zijn helemaal hip. Ga zelf creatief aan de slag en maak een mooi geboortekaartje met (foto) label. De fotolabels kan je zelf op maat knippen met de schaar of kies een klein formaat kaart (5x8 cm). Maak de foto vast met een touwtje, paperclip of splitpen. Voor het touwtje kan je eenvoudig een gaatje maken met een perforator.

Foliedruk
Foliedruk
Foliedruk
Goudfolie
Goudfolie
Rosegoud

Hippe geboortekaartjes met fotolabel, touw, splitpen of paperclip (DIY)

Wat heb je nu precies nodig bij het zelf maken van een geboortekaartje met label. Hieronder een aantal voorbeelden van DIY geboortekaartjes met benodigdheden en formaten foto en touw.


Labels, touw, splitpennen of paperclips bestellen

Let op! Onderstaande labeltjes, paperclips en touwtjes gaan (nog) niet samen met rechtstreekse verzending. Wil je graag de labeltjes, paperclips of touwtjes bestellen? Kies dan voor pakketpost, zodat alles bij jou thuis wordt afgeleverd!


Touwtje om je geboortekaartje

Een nieuwe trend om je geboortekaartjes helemaal hip en origineel te maken is een touwtje met label of fotolabel om je geboortekaartje heen wikkelen. Met zo'n trendy jute touwtje of hip goud-wit baker's twine maak je je geboortekaartje helemaal af. Wikkel het touwtje om je mooie langwerpige kaartje of juist om je dubbele vierkante kaartje. Of knoop 'm met een eenvoudig strikje vast. Hieronder een voorbeeld hoe je het labeltje met touw vast kan maken. Het jute touw is 60 cm lang en wordt 2 keer om het langwerpige geboortekaartje gewikkeld.