Babyshower uitnodigingen

★ Babyshower kaarten ★ Leuke originele babyshower uitnodigingen ★ Proefdruk €1

Je vriendin is zwanger, wat leuk! Organiseer een leuke babyshower om haar te verrassen en te verwennen met lekkere hapjes, gezelligheid, een leuke activiteit en natuurlijk cadeautjes. Nog even goed genieten voor ze straks aan de zwaarste klus van haar leven gaat beginnen. Ga aan de slag en maak een mooie babyshower uitnodiging. Bij Lillybird kan je eenvoudig zelf je babyshower kaarten maken met eigen tekst, afbeeldingen of foto. Ben je helemaal klaar met je ontwerp bestel dan een proefdruk van je babyshower uitnodiging voor €1. Inspiratie voor tekst nodig? Zie Tekstvoorbeelden. Tip: Geef als kraamcadeau een setje mijlpaalkaarten, superleuk!

Foliedruk
Foliedruk

Babyshower uitnodigingen

Ga je een leuke babyshower organiseren? Bij Lillybird vind je de allerleukste babyshowerkaarten. Zowel lieve als moderne en stijlvolle babyshower uitnodigingen. Helemaal hip op dit moment zijn babyshower kaartjes met watercolour, hartjes of silhouet. Maar er zijn heel veel verschillende stijlen en dus genoeg keus!

Babyshower kaartjes online maken

Het is onwijs leuk om een babyshower te geven en een leuke originele babyshower uitnodiging uit te kiezen. Als je creatief bent kun je met behulp van onze editor zelf eenvoudig een babyshower uitnodiging ontwerpen. In onze tool vind je alles wat je nodig hebt. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een babyshower kaartje te kiezen uit onze ruime collectie. Heb je speciale wensen voor het ontwerp van de babyshower uitnodiging? Neem dan gerust contact op, want er is heel veel mogelijk.

Mooie papiersoorten

Je kunt je babyshower kaarten laten drukken op 6 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van een hoge kwalteit. Je kan kiezen voor natuurkarton, fotokaart, Gloss MC of een Luxe papiersoort als parelmoer, oud Hollands of Yvory Gold. Bij je eerste proefdruk ontvang je gratis een proefmonster van alle papiersoorten en kleuren enveloppen.

Adresstickers en sluitzegels babyshower uitnodigingen

Maak je babyshower uitnodigingen helemaal af met bijpassende adressticker of sluitzegels. Dat is superleuk! Daarnaast hoef je niet alle adressen te schrijven op de envelop, dat scheelt weer tijd. Bij Lillybird kan je vooraf adressticker en sluitzegels op maat bestellen via de andere website www.lillybird.eu.

Babyshower kaarten rechtstreeks verzenden

Nieuw is het rechtstreeks verzenden van babyshower kaarten, dat is wel superhandig! Kies tijdens het bestellen rechtstreeks verzenden daarna upload je het Excel-bestand. Het Excel adressenbestand moet wel aan bepaalde eisen voldoen; download het Excel-voorbeeldbestand. Handig om dit van tevoren klaar te hebben.
 

★ Baby Mijlpaalkaarten ★ Mooie illustratie's ★ Leuk kraamcadeau

Met deze mijlpaalkaarten leg je de belangrijkste momenten vast op camera! Leg het mijlpaalkaartje leuk neer naast je kleintje en maak een foto. Leuk als herinnering voor later! We pakken deze mijlpaalkaarten set leuk voor je in. Meteen klaar om als kraamcadeau te geven! Deze mijlpaalkaarten zijn enorm populair bij toekomstige en jonge mama's op Pinterest en Instagram. Ze maken de mooiste foto's van hun kleintje gedurende de eerste weken en maanden! Doe ook mee en deel je geluk met vrienden en familie, en hou ze zo op een leuke manier op de hoogte. Er zijn verschillende mijlpaalkaarten setjes van 15 of 30 stuks, 0-1 jaar, formaat 17,5 x 12,5 cm. Bestellen via www.lillybird.eu of maak ze helemaal zelf met eigen teksten hier op de website!